112

Bătaie la o terasă de pe litoral, în minivacanța de Rusalii (video)

Bătaie la o terasă de pe litoral, în minivacanța de Rusalii…

Cel puțin trei bărbați s-au luat la bătaie ieri după-amiază, în prima zi de Rusalii, la o terasă de pe faleza din stațiunea Eforie, în zona Belona. Bărbații s-au lovit cu pumnii și cu picioarele, sub privirile celorlalți turiști. Momentul a creat panică în rândul turiștilor aflați în număr mare în acea zonă.
Potrivit IPJ Constanța, agresiunea fizică a avut loc pe fondul unui conflict spontan.
La sediul poliției au fost conduse mai multe persoane, în vederea audierii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
3 luni în urmă

Deci,sa recapitulam continutul turismului romanesc: japca pe fata, mizerie in farfurii, jeg in frigidere… calde(na,bravo,ma,dar curentul costa !), gandaci pe sub sobe, lipsa bon, giboni si tzaranci de oras in jur, minciuni ale pipitzelor & baietasilor din patronat (fara ecusoane… Citeşte mai mult »

Petronela
3 luni în urmă

Se vede din imaginile postate din ce etnie fac parte ăștia. Atenție Săcele! Lăsați naibii laoparte politica progresistă, nu va mai distrugeti propriul oraș, să nu spuneți mai târziu că n-ati stiut, că pe colo pe dincolo, bla-bla, nu mai… Citeşte mai mult »

Back to top button