Lifestyle

Anda Adam, nașă la o nuntă „de fițe”

Anda Adam și soțul ei, Joseph, au fost nași de cununie, ieri. Aceștia au devenit părinții spirituali ai unor prieteni. Artista a optat pentru o rochie roz, iar soțul ei a purtat un costum alb, cu cămașă albă și cravată neagră. Cei doi au fost alături de bunii lor prieteni, care s-au căsătorit. „Așteptăm cu nerăbdare să vină mirii! Suntem nașii lor și ne bucurăm că ne-au ales pe noi să fim din punct de vedere spiritual un model”, a transmis cântăreața, de la nuntă. Evenimentul a fost unul excentric, mireasa a ajuns cu elicopterul la nuntă, iar mirele, cu mașina lui roșie, marca Lamborghini.


Evenimentul a avut loc cu o săptămână înainte ca Adam Adam și Joseph să petreacă la propria nuntă, la care vor participa 500 de invitați. Anda Adam și Joseph Mohaci s-au cununat civil anul trecut, dar nunta o vor avea doar peste câteva zile. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar artista a dezvăluit recent că a schimbat nașii cu puțin timp înainte de ceremonie.

„Primul care va deschide seara va fi Tzancă Uraganu, care, de fapt, trebuia să ne fie și naș. Dar, având în vedere că sunt în doliu din cauza decesului nepotului lor, nu ne mai pot onora, din păcate, cu acest lucru. Ne-am dorit foarte tare ca măcar să fie alături de noi printr-un concert. Tzancă va fi cel care va deschide nunta, începând cu ora 10, după care vor urma mulți ani artiști, Oana Radu, Mr. Juve, mai spre dimineață Florin Salam”, a declarat Anda Adam, la Star Matinal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button