Sport

Euro 2024. Fotbaliștii români nu sunt singurii care uimesc lumea în această vară / Ce a remarcat The Sun

Euro 2024. Fotbaliștii români nu sunt singurii care uimesc lumea în această vară – este titlul unui material din The Sun, jurnaliștii britanici descoperind „cel mai tare fan” din tribune.

Euro 2024. În prim-plan este Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan, portarul „tricolor” de la Atletico Madrid, care înainte avusese o relație cu un alt fotbalist cunoscut la noi în țară, Dragoș Nedelcu, în prezent la Farul Constanța.

Aza este o artistă muzicală și o vedetă a rețelelor sociale care a devenit faimoasă la The Voice din România

Euro 2024. Aza, 25 de ani, s-a născut în Călărași și face senzație pe rețelele sociale, având aproape un milion de urmăritori pe TikTok și Instagram. Pe lângă o carieră de succes în muzică, tânăra este și model, și vedetă de reality TV, a mai relatat ziarul citat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
3 luni în urmă

Doamne,cand le vad ! Vorba lui Dragos Patraru: atat de tinere si atat de slugarnice si de lacome ! Lacome de bani,ma,nu de … Niii,ma,dar voi chiar numai la prostii va ganditi ?

Citeşte şi...
Close
Back to top button