Sport

Veste bună pentru Simona Halep

Veste bună pentru Simona Halep

Simona Halep, care se pregătește pentru participarea la Sports Festival, alături de Andrei Pavel, Andre Agassi și Steffi Graf, eveniment demonstrativ programat la Cluj-Napoca la 15 iunie, a primit o veste bună de la organizatorii următorului turneu de Grand Slam. După ce suspendarea de 4 ani i-a fost redusă de TAS la 9 luni, Simona Halep a jucat doar două meciuri oficiale, la Miami și la Paris, în ambele fiind afectată de probleme medicale.

Simona Halep, aflată mai jos de locul 1.000 în clasamentul WTA, n-a primit wild-card la Roland-Garros, lucru care s-ar putea întâmpla însă la Wimbledon.

Comitetul nostru pentru wild-card se întrunește și ia aceste decizii, încă nu s-au întâlnit. Ei vor face un anunț despre deciziile privind wildcard-urile pe 19 iunie, așa că nu aș vrea să îmi dau cu părerea despre decizia comitetului”, a spus Sally Bolton, președinte executiv la Wimbledon, conform tennisuptodate.

Invitațiile sunt, de obicei, oferite în baza performanțelor anterioare la Wimbledon sau pentru a crește nivelul de interes britanic asupra competiției”, precizează organizatorii, în contextul în care Simona Halep a câștigat Wimbledon-ul în 2019, după o finală de vis cu Serena Williams. Mai mult, românca a mai ajuns de două ori în semifinale la turneul londonez (2014 și 2022).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button