Politic

George Scripcaru: „Poate demonstra actualul primar că nu este penal?”; „Modul în care Allen Coliban s-a comportat cu Consiliul Local arată că înțelege greșit democrația și că are apucături de dictator”

George Scripcaru, candidatul de primar al Brașovului din partea PNL și PSD la alegerile din 9 iunie, a fost întrebat, printre altele, într-un interviu acordat pentru Gândul, dacă „Allen Coliban este un primar penal, așa cum a fost acuzat de-a lungul timpului”.

„Poate demonstra actualul primar că nu este penal?”

George Scripcaru a răspuns pe acest subiect: „Eu am fost acuzat pe nedrept că sunt penal. Mi-au fost aduse acuzații, am fost trimis în judecată, m-am apărat și am spus de fiecare dată adevărul. Nu spun despre Coliban că este penal, spun că are foarte multe explicații de dat. Instituții ale statului au spus că a prejudiciat bugetul local în mai multe rânduri. Afacerea FC Brașov, Catacombele, autorizația pentru casa pe care o are în Șchei, lista este lungă. Există dosare deschise, la fel cum au existat și în cazul meu. Atunci, despre mine, Coliban spunea că sunt penal. Eu am demonstrat că nu sunt. Dar el? Poate demonstra același lucru?”.

„Modul în care Allen Coliban s-a comportat cu Consiliul Local arată că înțelege greșit democrația și că are apucături de dictator”

În privința „războiului” USR vs. PNL-PSD din Consiliul Local Brașov – Detalii, AICI și AICI, George Scripcaru a răspuns pentru sursa citată referitor la faptul că Allen Coliban acuză majoritatea din CL că blochează proiectele municipiului: „Ca primar, trebuie să lucrezi pentru toți brașovenii, nu doar pentru unii. Allen Coliban nu a fost capabil să creeze majorități în Consiliul Local, în ciuda faptului că ceilalți consilieri i-au votat peste 99% dintre inițiative. Coliban folosește Consiliul Local ca instrument de propagandă și de campanie electorală, în speranța că îi va păcăli pe brașoveni. Nu a reușit acest lucru, dar a sacrificat dezvoltarea orașului pe mize politice mici, sperând că va fi reales. Nici asta nu va reuși! Modul în care Allen Coliban s-a comportat cu Consiliul Local arată că înțelege greșit democrația și că are apucături de dictator”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
3 luni în urmă

Dar el,un venetic,corupt pana in maduva oaselor,poate demonstra in fata lui D-zeu ? Ca in fata Justitiei corupte din Romania a putut manjind-o cu bani furati.Ce MIZERIE de individ ! Ce MIZERIE !!!

Back to top button