Expres

Fost șef al SPP, în emisiunea Ancăi Alexandrescu: „Domnul Coldea a sprijinit înființarea USR”

Fost șef al SPP, în emisiunea Ancăi Alexandrescu: „Domnul Coldea a sprijinit înființarea USR”

La Realitatea Plus, în cadrul emisiunii moderate de jurnalista Anca Alexandrescu, invitatul Dumitru Iliescu, general în rezervă, fost șef al SPP, a făcut o serie de dezvăluiri senzaționale în legătură cu Florian Coldea, după ce acesta din urmă este anchetat de DNA – Detalii, AICI și AICI.

Fost șef al SPP, în emisiunea Ancăi Alexandrescu: „Domnul Coldea a sprijinit înființarea USR”

„Eu am mai spus ca SRI este cea mai mare amenințare la adresa siguranței naționale a României – conducerea SRI. Dacă luați de exemplu definiția securității naționale, o să vedeți că ultima parte se referă la faptul de a asigura climatul necesar pentru exercitarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, în conformitate cu Constituția. Ori ei au atacat exact acest domeniu, această prevedere prin ceea ce au făcut, punând în pericol siguranța națională. Daca vă duceți la articolul l3, o să vedeți acolo acțiunile care pun în pericol siguranța națională, aceea de a pune la dispoziția unei puteri străine informații care accelerează o situație nefavorabilă pentru țara ta. Și atunci pot fi acuzați de trădare și înaltă trădare”, a declarat, printre altele, Dumitru Iliescu.

La întrebarea Ancăi Alexandrescu – „Domnul Coldea e în spatele USR?”, invitatul acesteia a răspuns franc: „Din datele pe care eu le am, a sprijinit înființarea acestui partid. Nu am să spun mai multe despre chestiunea aceasta, pentru că este campanie electorală”.

Interviul complet cu Dumitru Iliescu – AICI.

Și un fost general al SIE a comentat pe cazul Coldea – Dumbravă – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
4 luni în urmă

Si care-i problema, daca a sprijinit infiintarea USR ? Foarte bine a facut !

Citeşte şi...
Close
Back to top button