Expres

Tutunul sub lentila tinerilor, la Universitatea Transilvania

Tutunul sub lentila tinerilor, la Universitatea Transilvania

31 Mai marchează la nivel internațional ziua în care spunem NU fumatului.

În acest an Organizația Mondială a Sănătății oferă tinerilor din întreaga lume o platformă de exprimare împotriva tacticilor industriei tutunului care dezvoltă campanii înșelătoare de atragere a tinerilor spre consumul de tutun, acest comportament generând un nou val de dependențe.

Semnalăm opiniei publice faptul că tinerii și copiii utilizează dispozitivele cu tutun încălzit și cele de vapat la o rată mai mare decât adulții. La nivel global aproximativ 37 de milioane de copii cu vârste între 13-15 ani utilizează produse de tutun, care sunt responsabile pentru decesele a peste 8 milioane de oameni anual.

Universitatea Transilvania din Brașov, în calitate de partener alături de RespiRO Grup CNSMF–SNMF în implementarea proiectului internațional FRESHAIR4Life, oferă posibilitatea tinerilor, studenților săi și elevilor din școli, să-și exprime liber vocea prin mesaje desprinse din realitatea în care trăiesc. Marcăm astfel evenimentul cu o expoziție de fotografii intitulată “Tutunul sub lentila tinerilor”.

Expoziția este organizată în cadrul Universității Transilvania din Brașov, vineri 31 mai 2024, începând cu ora 10:00, în holul corpului C de pe Colina Universității.

Protagoniștii acestei expoziții sunt studenții din anul I al Facultății de Medicină din Brașov și elevii Colegiului pentru Agricultură și Industrie Alimentară “Țara Bârsei” din Prejmer. Evenimentul face parte, de asemenea, din strategia GREEN a Universității Transilvania din Brașov”, au precizat organizatorii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button