Expres

„Am venit în Cheile Zărneștiului tocmai pentru a da un semnal…” – Ce mesaj a postat președintele Klaus Iohannis, după vizita în județul Brașov

Așa cum informam și aici, președintele Klaus Iohannis s-a aflat astăzi în județul Brașov, profitând de Ziua Internațională a Biodiversității și de Ziua Europeană a Parcurilor Naţionale, care va fi marcată în 24 mai,

„În România sunt zone naturale extraordinare, așa cum este și Parcul Naţional Piatra Craiului, pe care l-am vizitat astăzi cu prilejul Zilei Internaționale a Biodiversității și al Zilei Europene a Parcurilor Naţionale, care va fi pe 24 mai. În astfel de locuri, cu oameni foarte dedicați, sunt oportunități semnificative pentru a crește numărul turiștilor de la an la an și am venit în Cheile Zărneștiului tocmai pentru a da un semnal și a încuraja românii să se bucure de regiunile frumoase pe care le avem. Am discutat aici cu responsabili din domeniul mediului și al educației și am asistat la o aplicație a Salvamontului”, se arată pe pagina de Facebook a președintelui României.


„M-am bucurat să mă întâlnesc și cu un grup de copii aflați în vizită, așadar conceptul de Săptămâna Verde, pe care l-am introdus prin Proiectul «România Educată», are deja rezultate foarte bune. Totodată, s-au găsit fonduri și pentru programul «Junior Ranger», prin care tinerii sunt atrași în meseria de ranger de parc, o meserie foarte frumoasă și de viitor. Cred că este o șansă foarte bună să integrăm tinerii în administrarea acestor zone naturale superbe și, în același timp, se creează posibilitățile de integrare efectivă a comunităților care trăiesc în aceste parcuri în gestionarea lor”, este continuarea mesajului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

Ce penibil,ce scârbos…

Barbu Gh.
1 luna în urmă

Iar se plimbă, prăpăditul!?

Willy
1 luna în urmă

Asa arata un slugoi pesedist! Huooo! Ne-a facut de ras!

Orlin
30 zile în urmă

Nu am înțeles de ce era împânzit Zărneștiului ieri de echipaje de poliție, acum m-am luminat …Klaus cel Mic trebuie păzit! Vai de noi….

Back to top button