Politic

Alegeri 2024 Brașov. George Scripcaru, referitor la noua grădiniță din Tractorul: „4 ani să finalizezi un proiect servit pe tavă…” / Despre zona fostului depou de tramvaie

Alegeri 2024 Brașov.

George Scripcaru, candidatul alianței PNL-PSD pentru funcția de primar al Brașovului la alegerile din 9 iunie, a vorbit despre noua grădiniță construită în cartierul Tractorul.

„Amplasamentul a fost donat de cel ce a dezvoltat zona. Când am propus acest proiect cu grădinița (în ultimul său mandat de primar – n.r.), USR-iștii au fost împotrivă. Erau deranjați. Astăzi, ei spun că au realizat proiectul. Trebuia să fie gata în 2020, trebuia să fie deschisă grădinița. Astăzi suntem în 2024. 4 ani să finalizezi un proiect servit pe tavă…”, a declarat George Scripcaru.

Alegeri 2024 Brașov

Candidatul susținut de PNL și PSD la șefia Primăriei Brașov a dat detalii și despre problema ivită cu autorizația ISU: „Gurile rele spun că în iarnă lucrurile au fost lăsate în neregulă la grădiniță. Instalația de apă nu a fost închisă și a pleznit rețeaua, din cauza frigului”.

Din informațiile noastre, noua grădiniță din cartierul Tractorul va începe să funcționeze de săptămâna viitoare.

În continuare, George Scripcaru a afirmat că în zona Tractorul – Coresi este nevoie și de alte unități de învățământ: „Am în proiect construcția unui campus școlar, cu școală, grădiniță, creșă, pe locul unde a fost depoul de tramvaie. De fapt, proiectul datează din vremea ultimului meu mandat de primar. Administrația actuală nu a făcut altceva decât să plătească un milion de euro pentru demolare, bani dați de la bugetul local. Cum să plătești un milion de euro pentru demolare?!… Nu e logic așa ceva. Acest proiect va fi implementat de mine rapid, imediat după alegerile din 9 iunie”.

Alegeri 2024 Brașov

George Scripcaru a vorbit și despre Administrația USR de la Primăria Brașov: „Nu cunosc, nu se pricep, incompetență, delăsare…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
1 luna în urmă

Mai rahatel,nu ai reușit să termini de renovat podul Fartec nici în 5 ani!
Nu auzi?sa ne giugiulești Barzoiul -))))

Diana
1 luna în urmă

Dle. Scripcaru, lasă-ne! Ne descurcam foarte bine fara dumneata!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare