Expres

După Codlea, Săcele: Razie de weekend, în trafic

Polițiștii din județul Brașov au continuat acțiunile rutiere din weekend. Astfel, ieri, au avut loc controale în Săcele, la o zi după o acțiune similară în Codlea.


„La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au desfășurat o acțiune, care a vizat menținerea gradului de siguranță rutieră, prin identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, dar și prin identificarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului ori a substanțelor interzise. Acțiunea polițiștilor s-a desfășurat într-un interval orar, când, în baza datelor colectate, au avut loc creșteri ale numărului de accidente rutiere”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


În urma acțiunii desfășurate, polițiștii au verificat aproape 50 de autovehicule, iar în cazul a 11 conducători auto au fost aplicate sancțiuni care însumează aproape 9.000 de lei.
De asemenea, pentru 4 dintre conducătorii auto sancționați a fost luată măsura complementară de reținere a permisului de conducere, întrucât testele efectuate cu aparatul etilotest a indicat fapul că aceștia se aflau sub influența alcoolului, iar un conducător auto este cercetat penal pentru săvârșirea unei infracțiuni le regimul rutier.


„Reamintim că obiectivul acțiunilor de acest tip îl reprezintă siguranța cetățenilor, sens în care activitățile operative vor continua în perioada următoare”, a precizat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button