Expres

Culoarea Anului 2024

Culoarea anului 2024 a fost desemnată de către institutul Pantone, iar aceasta este Peach Fuzz. Aceasta este o nuanță caldă, delicată de roz deschis, aproape albăstrui și oferă un echilibru perfect între tonuri vibrante și calme, inspirând creativitate și bunăstare. Totodată, nu este prea intensă pentru a obosi privirea, însă are o notă pozitivă, optimistă.

Domenii de aplicare

Peach Fuzz va cuceri în 2024 prin accente ușoare în amenajări interioare, dar și în domeniul modei, al cosmeticelor sau produselor electronice. Poate deveni culoarea definitorie a anului în industriile de profil. Peach Fuzz se potrivește perfect esteticii actuale de design minimalist. Această culoare are potențialul de a transforma orice spațiu, aducând o adiere de prospețime și vitalitate.

În modă, Peach Fuzz va fi văzută în colecțiile de primăvară-vară, oferind o alternativă chic la paleta tradițională. În designul interior, această culoare promite să aducă căldură și luminozitate în casele noastre.

Semnificație și influență

Prin căldura și delicatețea sa, Peach Fuzz poate estompa din contradicțiile actuale și aduce o notă pozitivă anului ce vine. Coloristic, va transmite un aer calm și sofisticat, în același timp. Această nuanță fină de roz promite să devină un etalon al tendințelor în 2024, influențând multe domenii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
8 luni în urmă

[…] în continuare, câteva mai importante pe care poți să le ai în vedere cu ocazia Revelionului 2024, potrivit […]

Back to top button