Delicte

Șofer depistat drogat, în centrul Brașovului. Ce s-a găsit în autoturismul său

Șofer depistat drogat, în centrul Brașovului…

Polițiștii de la Biroul Rutier efectuează cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


„Astfel, la data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii au oprit în trafic un bărbat care conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Brașov.
În timp ce polițiștii discutau cu acesta, au observat indicii în comportamentul conducătorului auto din care reieșea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, motiv pentru care s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al prezenței substanțelor psihoactive.
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.


Totodată, în cadrul controlului efectuat, polițiștii au descoperit în borseta acestuia un grinder metalic cu fragmente vegetale de culoare verde-olive și un recipient galben din plastic în care se aflau fragmente vegetale, tip muguri, de culoare verde-olive, iar în autovehicul o țigară confecționată manual din același tip de fragmente vegetale, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a informat IPJ Brașov.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button