Expres

A murit un controversat om de afaceri

A murit un controversat om de afaceri

Un important om de afaceri din Cluj a murit după ce a căzut pe scări în propria locuință și s-a lovit la cap. Pentru că se simțea bine, bărbatul s-a culcat și ar fi murit în somn, cel mai probabil din cauza loviturilor. Fostul patron al restaurantului Aroma, Călin Așchilean, era în vârstă de 52 de ani. Soția lui Călin Așchilean, Andreea a scris și un mesaj de condoleanțe, pe o rețea de socializare.

Cu tristete și adâncă durere în suflet vă anunțăm că ieri 26.09.2023, a trecut în neființă iubitul nostru tată, soț, frate, fiu, Călin Așchilean, părăsindu-ne fulgerător și lăsând un mare gol în urma. Corpul neînsuflețit va fi depus la Capela Nouă a Cimitirului din Mănăștur, mâine 28.09.2023 începând cu ora 19:00 pentru priveghi. Slujba de înmormântare urmând a avea loc în data de 29.09.2023 la ora 13:00. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!”

Călin Așchilean este unul dintre personajele controversate ale Clujului. Prieten cu fostul primar al orașului, Sorin Apostu – condamnat pentru corupție, și fostul patron al restaurantului Aroma, locul unde procurorii DNA au făcut, în urmă cu mai mulți ani, flagrantul din celebrul Dosar Valiza, în care a fost vizat Gigi Becali. De asemenea, Aschilean a deținut cafeneaua care funcționează în interiorul cinematografului Florin Piersic împreună cu un alt prieten bun de-al său: Adam Laszlo, liberal și fostul director al Casei de Cultură a Studenților Cluj Napoca, scrie gazetadecluj.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button