Delicte

Un nou caz în Brașov de violență în familie

Un nou caz în Brașov de violență în familie.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”. 

La data de 30 august a.c., în jurul orei 20.50, polițiștii brașoveni au fost sesizați, în urma primirii unui apel telefonic, depre faptul că un bărbat îi adresează amenințări soției, aceștia aflându-se în imobilul în care domiciliază, din municipiul Brașov.   

Un nou caz în Brașov de violență în familie

Având în vedere sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat faptul că femeia ar fi fost amenințată de către soț, pe fondul unui scandal spontan, dar și a consumului de alcool, ceea ce i-ar fi creat persoanei o stare de temere.

Pentru că elementele identificate conturau săvârșirea infracțiunii de violență în familie, polițiștii au întocmit formularul de risc, din care a reieșit că există pericol iminent de violență. Astfel, în baza celor constatate, a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv, în urma căruia acesta a fost evacuat din locuință. 

Tot pentru cele constatate a fost întocmit și un dosar de cercetare penală, în care cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. La finalizarea acestora va fi propusă soluția legală. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button