Ce să nu comanzi la restaurant după ora 20:00 / Secrete expuse de foști angajați…
Ce să nu comanzi niciodată la restaurant, după ora 20:00?… Cafea.
În cadrul emisiunii „Good Morning America”, mai mulți foști angajați din marile restaurante au dezvăluit secrete interesante, potrivit fanatik.ro. O chelneriță a dezvăluit că pentru a nu fi nevoită să spele două cafetiere, după această oră va fi vândută doar cafea decafeinizată.
Clienții știu că o să consume cafea obișnuită, deși produsul este cu totul altul. „Aduc la masă 12 căni de cafea, iar unor clienţi le spun că este cafea obişnuită, iar altora le spun că este decafeinizată. Însă toate cănile au cafea fără cafeină”, a povestit aceasta. De asemenea, cele mai multe restaurante folosesc doar lapte integral, cu 2% grăsime, indiferent de dorința clienților.
Iar un alt lucru controversat este cel legat de micul dejun. Unele restaurante folosesc pudră și nu ouă proaspete, potrivit sursei citate.
În anumite zile din săptămână, există riscul ca unele alimente să nu fie la fel de proaspete. Spre exemplu, un chelner a povestit că peștele ajungea la locație doar de două ori pe săptămână.
„Peştele este adus la restaurant de două ori pe săptămână, deci cel mai bine ar fi să fie comandat de marţi până vineri”, a povestit acesta. Tot foști angajați din restaurante au povestit la „Good Morning America” faptul că meniul zilei este făcut din alimente care trebuie vândute repede, pentru că se alterează, motiv pentru care are preț mic.
Credeți că aceste „secrete” se aplică și în România sau cunoașteți altele? Lăsați-ne comentariu!
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.