Delicte

O româncă a recunoscut că și-a ucis nepotul

O româncă a recunoscut că și-a ucis nepotul

O româncă în vârstă de 51 de ani și-a ucis nepoțelul când acesta se afla în grija ei, într-o casă din Anglia. David-Mario Lazar a fost găsit de poliție, înjunghiat într-o casă din Coventry în ianuarie anul trecut.

Bunica sa, Elena Anghel, a recunoscut acum că i-a curmat viața copilașului. Potrivit dovezilor prezentate în instanță, femeia suferea de o boală mintală în momentul în care și-a înjunghiat nepotul.

Ea a fost tratată pentru tulburări psihotice și depresive în România, dar părinții lui David nu știau că femeia suferă de o astfel de boală la acel moment, relatează TheSun.

David și-a dat ultima suflare când părinții lui, Cristina și Dorinel, erau la muncă. Lăsat în grija bunicii, părinții nici nu s-au gândit că aceasta avea să fie cea care îi aduce sfârșitul copilașului.

„Mario avea cinci ani când a murit și a fost ucis de mama mea. Încă nu-mi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru. A trecut un an și nimic nu se schimbă. La noi acasă Mario este peste tot. Sunt poze și amintiri cu el peste tot. Nu am văzut-o niciodată făcând ceva în preajma fiului meu care să mă alarmeze. Ea îl iubea și el o iubea. Nu aș fi avut niciodată încredere în ea să aibă grijă de Mario dacă ar fi dat semne de boală”, a declarat Cristina, mama copilașului.

„Fiul nostru, a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu de când se trezea până când dormea. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte”, au declarat părinții devastați.

O româncă a recunoscut că și-a ucis nepotul. O autopsie a confirmat că micul David-Mario a murit din cauza rănilor grave provocate prin înjunghiere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button