Expres

Horoscop 14 iunie. Săgetătorii au de rezolvat multe treburi, Taurii trebuie să evite deciziile și discuțiile importante

Horoscop 14 iunie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Prima parte a zilei este marcată de aspecte financiare. În special te interesează veniturile pe care le obții din activitatea profesionala desfășurată. Sunt posibile neînțelegeri, diminuări ale veniturilor tale sau vesti despre modificări radicale ale condițiilor de munca. Este bine să analizezi situația în care te afli și să nu reacționezi la primul impuls. Înțelegerea și comunicarea sunt viciate.

Horoscop. Taur

Ești destul de nehotărât, astfel că poți încurca multe astăzi. Pe de o parte, este rost de discuții sterile sau de asumarea unor responsabilități pe care nu le vei putea onora. Insă pe de alta parte, energia vitala este fluctuanta. Fii prudent în vorbe și fapte! Evita deciziile și discuțiile importante care te implica pe termen lung. După-amiaza te vei simți mai bine, mai ales în compania celor dragi și de încredere.

Gemeni

Departe de ochii curioșilor te simți bine astăzi mai ales în prima parte a zilei. Neliniștile sufletești vizează segmentul partenerial profesional. Într-adevăr se preconizează schimbări majore în orice tip de parteneriat în care ești implicat, însă deocamdată nu poți descifra mesajele care vin prin evenimentele din acest segment de viață și activitate. Se recomanda odihna și eforturi dozate.

Rac

Horoscop. Rezervă-ți ziua pentru activități ușoare sau pentru treburi personale, de care vrei să știi doar tu. Spre exemplu scrie într-un jurnal senzațiile și emoțiile din ultimele zile, dar apleacă-ți atenția și spre noi planuri de viitor. O discuție tăinuită cu cineva din anturajul apropiat iți vă oferi idei bune, lămuriri vizavi de situațiile și relațiile în care ești implicat. După-amiază meditează asupra celor întâmplate astăzi.

Leu

Solicitările dinspre zona profesională sunt obositoare și pare că totul se învârte în gol. Relațiile cu șefii sau cu alti reprezentanți ai unor instituții sunt dificile, deoarece gândirea și comunicare sunt defectuoase. Rezuma-te la strictul necesar și evita discuțiile contradictorii. Invita un prieten la o ieșire în oraș și tăifăsuiește, pe îndelete, subiecte banale. Asta iți vă aduce liniște, confort și siguranță sufletească.

Fecioară

Horoscop. Dialogurile de astăzi par lipsite de sens. Bine ar fi să nu pui baza pe înțelegeri sau promisiuni, întrucât sunt șanse să nu fie respectate. Demersurile pentru studii și călătorii pot stagna din motive amuzante, însă ia-le în serios. Detașează-te de forfotă cotidiană și visează cu ochii deschiși. Cu puțin efort și asumarea responsabilităților aferente, visele tale pot deveni, în curând, realitate.

Balanţă

În plan financiar pot apărea răsturnări de situație. Astfel poți descoperi plati restante sau să dorești achitarea unei datorii și să întâmpini tot felul de piedici. Stai puțin deoparte și privește cum se desfășoară evenimentele. Demersurile forțate nu au șanse de izbândă, oricâte eforturi ai depune. Erorile de gândire și comunicare sunt la ordinea zilei, de aceea fii înțelegător și ai răbdare.

Scorpion

Horoscop. În plan partenerial apar nemulțumiri, datorita faptului că țoață lumea vorbește și nimeni nu înțelege nimic. Dialogul surzilor este în trend și asta te obosește mult. Concenteaza-ți eforturile la treburile tale și nu te așteptă la nimic de la alții. Sunt de mare ajutor discreția, răbdarea, toleranta și acceptarea celorlalți așa cum sunt. Mâine nu vă vor mai conta deloc animozitățile de astăzi.

Săgetător

Ești hotărât să rezolvi multe treburi, dar ar fi bine să o iei mai ușor. Elanul din primele ore ale zilei se vă diminua vizibil spre prânz, iar randamentul lasă de dorit. Undeva faci greșeli, fie de gândire, fie de comunicare, fie de relaționare și atitudine fata de ceilalți și fata de situațiile în care ești implicat. Pentru că sănătatea este vulnerabila este puțin probabil să reușești mutarea munților din loc.

Capricorn

Horoscop. Demersurile comune cu persoana iubită sau copiii se desfășoară ceva mai dificil. Sunt posibile tensiuni și discuții zgomotoase, dar nu poți înțelege de la ce pornesc. Cumva, în umbra exista detalii ale segmentului amoros, pe care fie nu le cunoști, fie le ignori. Astfel că din când în când apar surprize neplăcute. Totuși nu pune baza pe cele întâmplate astăzi, deoarece gândirea și comunicarea sunt viciate.

Vărsător

Organizarea treburilor gospodărești este o activitate binevenita astăzi, mai ales în primele ore ale zilei. Susținerea membrilor familiei lasă de dorit, pentru că fiecare se gândește la nevoile și dorințele sale personale. Rezolva cât poți din ce este necesar pentru casa și nu te baza pe sprijinul altora. Comunicarea este deficitara, afectând înțelegerea intre semeni. O discuție amicala cu o ruda draga te vă bucura mult.

Peşti

Horoscop. Relaționarea cu persoanele din anturajul apropiat te poate obosi mult astăzi, pentru că iți este greu să te concentrezi pe ceea ce iți spun alții. Fii înțelegător atât cu tine, cât și cu alții! Abordarea subiectelor banale și schimbul de informații aduce buna-dispoziție și, pe alocuri, informații utile. Spre seara, detașează-te de neplăceri și bucura-te de ambianta casei și de compania celor dragi.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button