Expres

Un cunoscut meteorolog a fost găsit inconștient în casă

Un cunoscut meteorolog a fost găsit inconștient în casă. Meteorologul Dumitru Baltă a fost găsit inconștient în propria locuință de către o prietenă apropiată care s-a îngrijorat că acesta nu-i mai răspundea. Meteorologul a fost transportat de urgență la Spitalul Militar din București. Acolo medicii au constatat că meteorologul era infectat cu noul coronavirus, informează RomâniaTV.net.

Ulterior, Dumitru Baltă a fost transferat la Spitalul Colentina și după ce i s-au făcut analize detaliate, medicii au stabilit că acesta a suferit un AVC. Meteorologul prezintă pareză pe partea stângă și plămânii sunt afectați de COVID-19.

Deși se știa cu probleme medicale, suferea de diabet, Dumitru Baltă era o persoană activă. Deși se pensionase în 2011, meteorologul a continuat să predea la Facultatea de Geografie și a rămas un împătimit al meteorologiei dar și a excursiilor pe munte.

Un cunoscut meteorolog a fost găsit inconștient în casă. El și-a început cariera în 1978, iar în 1986 a prezentat la TVR primul buletin meteo după accidentul nuclear de la Cernobîl.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Care „nou coronavirus”???
Terminați cu idioțeniile ăstea de speriat waxeri reduși mintal, scuzat fie-mi pleonasmul.
Ipochimenul cîte doze avea la activ?
Dacă era pensionar, de ce mai preda???

11 luni în urmă

[…] români în domeniul meteorologiei, a încetat din viață. El a fost găsit în stare de inconștiență acum câteva săptămâni de o prietenă care a mers să-l viziteze acasă, fiind îngrijorată de […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare