+18

PĂPUȘI GONFLABILE. Detalii ȘOC despre cei ce le achiziționează…

 

Matt Krivicke confecționează păpuși sexuale pentru societatea Sinthetics. Într-un interviu acordat pentru The Independent, el a dat o serie de detalii despre clienții săi, pe care i-a catalogat drept „bătrâni perverși înspăimântători” înainte de a-i cunoaște.

De 5 ani practică acest job, construind păpuși siliconate și extrem de realiste, prețurile variind între 5.570 și 25.000 de dolari.

Matt Krivicke a spus, pentru sursa citată, că mulți dintre cumpărătorii acestor păpuși sunt îndrăgostiți de corpul uman, iar aspectul sexual contează mai puțin.

Destui n-au o parteneră de viață, însă nici nu vor să fie singuri, așa că… Alții vor să introducă în cuplu sexul în trei, iar pentru ca iubita să nu aibă trac la o asemenea premieră…

Respectivul a detaliat și că a primit cereri ciudate. Dacă, de exemplu, i se solicită o păpușă cu trăsăturile unui copil, sesizează Poliția.

I-a satisfăcut, însă, pretenția unui client sexagenar, care n-a vrut ca păpușa comandată să aibă… aerul unei tinere de 20 de ani, așa încât i-a confecționat produsului niște riduri.

Cereri mari sunt, potrivit mărturiei acestuia în The Independent, pentru păpușile cu fund și sâni proeminenți, dar și pentru cele cu… dinți de iepure.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button