112

Vitezomanii au fost „arşi” la buzunar

 

În perioada 3-9 octombrie, polițiștii rutieri din IJP Brașov au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur.

Au fost constatate 15 infracțiuni la regimul circulației, 20 de altă natură și aplicate 1164 sancțiuni contravenționale, dintre care 463 pentru depășirea limitei legale de viteză, 151 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 30 pentru vorbit la telefon în timpul șofatului, 65 pentru pietoni care au traversat neregulamentar.

Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 69 permise de conducere, dintre care 9 pentru alcool, 7 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 11 pentru depășire neregulamentară, 20 pentru neacordare prioritate pietoni, 5 pentru neacordare prioritate autovehicule, 5 pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului și s-au reținut 46 certificate de înmatriculare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button