112

Viol cu mătura şi cu bidonul, în penitenciar!

 
Un tânăr închis în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a avut parte de experienţe traumatizante, fiind supus, la rândul său, unor abuzuri sexuale, de patru colegi de celulă având între 18 şi 21 de ani. Victima ar fi fost agresată sexual cu o coadă de mătură şi cu un bidon de plastic. În plus, ar fi fost obligată l-să întreţină cu fiecare dintre tineri câte un raport sexual oral şi anal, conform www.7est.ro. Totul s-a petrecut în camera de detenţie, pare-se fără ca angajaţii Penitenciarului să ştie. 
De altfel, conducerea penitenciarului face verificări, pentru a stabili dacă gardienii se fac sau nu vinovaţi de neglijenţă.
 
Celula ororilor
Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, care continuă cercetările în acest caz, victima a fost bătută şi jignită în repetate rânduri de colegii de cameră, „în scopul de a-i crea o stare de inferioritate cu scopul de a o constrânge să întreţină raporturi sexual orale şi anale”.
Conform anchetatorilor, într-un asemenea moment, unul dintre suspecţi ar fi confecţionat o pâlnie, din hârtie, pe care i-ar fi introdus-o forţat persoanei vătămate în anus, cu sprijinul colegilor săi, şi ar fi luat un bidon de doi litri cu apă, turnând conţinutul, prin acea pâlnie, în anusul persoanei vătămate.
 
Pentru ce au fost închişi cei patru agresori
Unul dintre suspecţi, Ionuţ Vlad Muraru, a ajuns după gratii după ce a violat o fetiţă de 12 ani, în 2013. În acelaşi an, alt acuzat – Sali Ergut a tâlhărit o femeie de 65 de ani din Constanţa. Petru Alexandru Costin a fost condamnat tot pentru tâlhărie, iar Andrei-Constantin Adam pentru lipsire de libertate. În 2014, ultimii doi au fugit dintr-un penitenciar pentru minori, fiind capturaţi după o urmărire la nivel naţional, conform sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button