112

[ViDEO] Jandarmii brașoveni, intervenție de URGENȚĂ azi-noapte! (FOTO și VIDEO)

 

Jandarmii montani brașoveni au intervenit, azi-noapte, în Masivul Piatra Craiului, pentru a ajuta un grup de persoane rămas blocat pe munte.

„Vârful Turnu din Masivul Piatra Craiului a dat de furcă unui grup de trei persoane care, în jurul orei 20.52, a solicitat ajutor prin apelarea SNUAU 112. O echipă de căutare – salvare formată din jandarmi montani a găsit persoanele epuizate fizic și ușor speriate din cauza lăsării întunericului pe Vârful Turnu. Persoanele nu au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate și au putut coborî pe traseul indicat de colegii noștri.
Coborârea a durat aproximativ 4 ore din cauza întunericului, a terenului foarte accidentat, dar și a parcurgerii unor porțiuni expuse din cadrul masivului.
Am spus «misiune îndeplinită» în jurul orei 03:40, când echipa de jandarmi motani împreună cu cele trei persoane au ajuns în siguranță la Cabana Curmătura”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button