112

Update. Un jandarm a intervenit la accidentul de la ieșire din Codlea

Un jandarm a intervenit la accidentul de pe DN 1, de la ieșire din Codlea spre Ghimbav.

„Colegul nostru, sergent major Dumitrescu Constantin, a acționat cu promptitudine pentru a ajuta victimele acestui eveniment.
Aflat în imediata apropiere de locul producerii unui accident rutier pe DN 1 la ieșire din localitatea Codlea, jandarmul s-a îndreptat de urgență într-acolo, concomitent cu apelarea numărului unic pentru apeluri de urgență 112. Ajuns la fața locului, colegul nostru a verificat starea tuturor persoanelor implicate, iar la sosirea echipajelor a fost cel care a putut da detalii legate de aceste persoane.

Mai mult decât atât, pentru evitarea producerii altor evenimente nedorite în zonă, s-a preocupat ca ceilalți participanți la trafic să fie atenționați din timp că în acel loc sunt probleme.
Costi este subofițer operativ în cadrul Detașamentului 4 Zărnești (…)”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

Vezi și: Accident între patru autoturisme, pe DN 1, la ieșire din Codlea


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
14 zile în urmă

[…] Update. Un jandarm a intervenit la accidentul de la ieșire din Codlea […]

14 zile în urmă

[…] Update. Un jandarm a intervenit la accidentul de la ieșire din Codlea […]

Back to top button