112

Update. Răzbunare cruntă… Victima a fost bătută, strangulată, înjunghiată în gât și incendiată

Răzbunare cruntă…

Prin ordonanţa de astăzi a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor din Mamaia (vezi și: Suspect de omor, prins de polițiști azi-noapte).
Bărbatul este cercetat pentru omor calificat. El a fost reţinut pe o durată de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie propus spre arestare preventivă. Detaliile din dosar sunt înfiorătoare.

„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 26 iulie 2023, în jurul orei 02:30, pe fondul unei stări conflictuale anterioare și al consumului de băuturi alcoolice, inculpatul s-a deplasat, în scop de răzbunare, la baza sportivă TENIS CLUB MAMAIA – BAZA NEPTUN din stațiunea Mamaia, municipiul Constanța, unde a ucis-o, prin cruzimi, pe victima STOICA GHEORGHE, în vârstă de 69 de ani, căreia i-a aplicat multiple lovituri cu pumnul în zona extremităţii cefalice, a doborât-o la podea, unde a călcat-o în picioare şi i-a provocat mai multe fracturi costale, apoi a strangulat-o cu un șnur, i-a înfipt un cuţit în gât (cuţit găsit în gâtul victimei), iar în final a aruncat mai multe obiecte de vestimentaţie şi hârtii peste victimă şi a incendiat-o, astfel că i-a provocat arsuri de gradele III și IV pe circa 30% din suprafața corpului, toate leziunile traumatice conducând la decesul victimei, survenit după suferințe puternice și prelungite”, se arată într-un comunicat remis astăzi de Parchet.


Procurorul de caz va formula propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce va fi trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.


Punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
2 luni în urmă

Mare prostie a fost abolirea pedepsei cu moartea. Pe lîngă multe altele, ca să fim corecți.

2 luni în urmă

[…] Update. Răzbunare cruntă… Victima a fost bătută, strangulată, înjunghiată în gât și … […]

Adrian Angl

Mata e curva

Back to top button