112

Update. O grefieră a încercat să se sinucidă la locul de muncă

O grefieră…

Apar noi informații privind femeia care a declanșat incendiul de ieri, de la Parchetul Vaslui. Grefiera a dat foc dosarelor din birou, apoi s-a spânzurat, conform presei centrale.

Femeia ar fi dat foc mai multor dosare în biroul în care lucra, apoi a încercat să se sinucidă prin spânzurare. Potrivit anchetatorilor, angajata Parchetului Vaslui nu este la prima tentativă de sinucidere.
Ea ar suferi în urma unei decepții în dragoste. Femeia este acum în comă la spital, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

Un șofer al Parchetului Vaslui a fost cel care a făcut descoperirea, după ce s-a declanșat alarma de incendiu, din cauza fumului care ieșea din biroul grefierei. Colegii din instituție au sunat imediat la 112, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri și medici.
Femeia în vârstă de 44 de ani a fost transportată în stare critică la spital.


Colegii spun că grefiera a mai încercat să se sinucidă de două ori din cauza unor iubiri neîmplinite. Surse spun că nici în prezent nu era mai fericită pentru că ar fi avut un iubit dependent de jocuri de noroc și îngropat în datorii.
Pompierii iau în calcul și varianta ca incendiul să fi pornit din cauza unui țigări nestinse.
Polițiștii au început o anchetă penală și continuă cercetările.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button