112

Update. Minorul care a atacat cu maceta un șofer a fost arestat preventiv. Ce răni a suferit victima

Minorul care a atacat cu maceta un șofer a fost arestat preventiv.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a făcut publice, în această seară, următoarele informații:

S-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de o persoană cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de tentativă la tâlhărie calificată.
Situația de fapt cu privire la care s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale este următoarea:


La data de 13.03.2024, în jurul orei 18:15, o persoană de sex masculin în vârstă de 17 ani a acostat o persoană de sex masculin imediat după care și-a parcat autoturismul în zona Răcădău – Spitalul Județean din municipiul Brașov. Pentru a obține cheile autoturismului, minorul a amenințat-o pe victimă cu maceta pe care o avea asupra sa și a reușit să pătrundă în autoturism, însă persoana vătămată l-a tras in exterior, ambele persoane căzând la sol. În cadrul acestui conflict, persoanei vătămate i-au fost provocate leziuni prin tăiere asupra degetelor de la mâna stângă, precum și asupra hainelor pe care le purta. Văzând că nu reușește ceea ce și-a propus, minorul a fugit de la fața locului, fiind ulterior prins de către organele legii.


Persoana în cauză a fost reținută la data de 13 martie 2024, iar la data de 14 martie 2024 a fost propusă pentru arestare preventivă la Judecătoria Brașov.
În aceeași zi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a admis propunerea parchetului și a dispus arestarea preventivă a inculpatul pentru 30 de zile.


Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de către polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Biroul de Investigații Criminale. Coordonarea și supravegherea activităților de urmărire penală au fost realizate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button