112

Update. Jandarmii au intervenit la accidentul de pe DN 13, din județul Brașov

Un echipaj de jandarmi a intervenit la accidentul de astăzi, de pe DN 13, din județul Brașov, în care au fost implicate un autoturism și o bicicletă, fiind soldat cu rănirea biciclistului.


Jandarmii au intervenit pentru acordarea primului-ajutor la un accident rutier. Aflați în patrulare pe raza comunei Măieruș, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Brașov au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prim-ajutor și dirijarea traficului, până la sosirea echipajelor specializate.


Aflați în serviciul de menținere a ordinii și liniștii publice, jandarmii au fost martorii unui accident dintre un autoturism și un biciclist, cel din urmă suferind răni în zona capului.


Jandarmii au intervenit pentru atenționarea participanții la trafic și au acordat primul ajutor specific până la sosirea echipajelor SMURD.
Persoana care a suferit răni a fost transportată la spital iar la fața locului cercetările sunt continuate de echipaje ale poliției rutiere”,
a informat plutonier major Cojocaru Alexandra – purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button