112

Update. BRAȘOVEANUL care s-a împușcat în zona capului riscă să nu mai vadă cu ochiul drept. Ce l-ar fi împins la comiterea gestului

 

Brașoveanul în vârstă de 39 de ani care s-a împușcat în ochi, ieri, cu un pistol cu bile, riscă să-și piardă parțial vederea.

Amintim că bărbatul șofa pe raza județului Iași, iar la un moment dat a tras pe dreapta, pe raza localității Vlădeni, a luat câteva guri de alcool, apoi s-a împușcat în zona capului.

Martorii incidentului au sunat șocați la 112, iar brașoveanul a fost preluat de un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 1 Pompieri Iași.

„Echipajul de prim ajutor a intervenit la un bărbat de 39 de ani cu plagă împuşcată cu un pistol la nivelul hemifaciesului drept. Pacientul a fost transportat în stare stabilă în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU – n.r.) de la Spitalul «Sfântul Spiridon»”, a declarat pentru ziaruldeiasi.ro Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Ulterior, brașoveanul a fost internat la secția ORL și a fost operat de o echipă formată din medici ORL și oftalmologi. Specialiștii au precizat că pacientul va supraviețui, dar riscă să nu mai vadă cu ochiul drept.

„Prognosticul vital este favorabil în acest caz, dar prognosticul funcţional pentru ochiul drept este nefavorabil”, a informat șefa UPU-SMURD.

Conform presei ieșene, bărbatul va rămâne internat mai multe zile în unitatea medicală, până la amelioarearea stării sale de sănătate.

Din câte se pare, brașoveanul a comis gestul extrem pe fondul problemelor sentimentale (n-ar fi suportat despărțirea de iubita sa).

CITIȚI ȘI:

Un BRAŞOVEAN s-a împuşcat în cap, la Iaşi!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare