112

Update. BRAŞOV. Incendiul din Şchei ar fi izbucnit de la o ţigară! (FOTO)

  • IMG-20190905-WA0003_272010.jpg
  • IMG-20190905-WA0004_272011.jpg
 

Incendiul de vegetaţie de azi-noapte, din cartierul Șchei din municipiul Braşov, a izbucnit, cel mai probabil, de o țigară aruncată la întâmplare, potrivit procesului-verbal încheiat după operațiunea de stingere a focului, desfășurată de angajații Regiei Publice a Pădurilor (RPLP) Kronstadt, alături de pompieri și rangerul Agenției Metropolitane Brașov. 

„Facem și cu această ocazie un apel către turiști și iubitorii de drumeții să nu arunce mucuri de țigară și să nu facă focul în pădure, pentru a nu risca producerea altor accidente asemănătoare sau chiar mai grave. Din fericire, acest incendiu a fost stins fără pagube foarte mari, însă focul ar fi putut ajunge la arborii mai bătrâni și chiar și la locuințele din zonă. Le mulțumesc pompierilor și rangerului Agenției Metropolitane pentru sprijinul acordat în stingerea acestui incendiu, care ar fi putut avea consecințe foarte grave”, a transmis Dan Olteanu, directorul RPLP.

La intervenție au participat 15 persoane din cadrul RPLP Kronstadt, 15 pompieri din cadrul ISU Brașov și rangerul Agenției Metropolitane Brașov, custodele Muntelui Tâmpa. S-a intervenit cu rucsacuri speciale pentru stingerea incendiilor de vegetație, cu o capacitate de 20 de litri fiecare, purtate individual de cei care au participat la stingerea incendiului, potrivit noilor informaţii.

CITIŢI ŞI:

Update. BRAȘOV. Incendiul din Șchei, stins după mai bine de două ore de intervenție

BRAȘOV. ULTIMA ORĂ. Incendiu de vegetație în Șchei!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button