112

UPDATE. Bilanțul cutremurului din Italia crește la 284 de morți

 

Bilanţul victimelor seismului de miercuri, din Italia, a ajuns la 284 de morţi, iar speranţele de a mai găsi supravieţuitori scad de la o ora la alta. Autorităţile organizează sâmbătă, în zi de doliu naţional, funeralii de stat pentru victime, zi în cursul căreia drapelele vor fi coborâte în bernă in toată țara.
Printre străinii care şi-au pierdut viaţa se numără opt români, o femeie din Spania, un canadian şi un albanez. De asemenea, trei turişti britanici, inclusiv un copil de 14 ani, şi-au pierdut viaţa. Potrivit autorităţilor, 181 de victime au fost identificate, inclusiv cel puţin 21 de copii. Cel mai mic avea numai cinci luni şi jumătate. Cea mai în vârstă victimă avea 93 de ani.

Amatrice va trebui rasă de la sol. Nici o noapte nu poate dura atât de mult încât să nu mai răsară niciodată soarele. Sunt convins că Amatrice se va ridica din nou. Le datorăm acest lucru oamenilor care au murit aici“, a spus primarul localității, care le-a cerut tinerilor să nu plece din zonă, spunând că acesta ar fi sfârșitul comunității lor.

Citiți și:

UPDATE. Bilanțul cutremurelor din centrul Italiei a ajuns la 278 de morți


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button