112

Un tânăr care ar fi sfârșit într-un tocător industrial, căutat timp de două luni…

  • 4onMX_MtRFxr1nuKZQOoeF37fXG4X0xWzvUt2oeNZSo_298368.jpg

Un tânăr de 20 de ani care a fost dat dispărut în luna mai ar fi sfârșit, în fapt, într-un aparat industrial de tocat plastic.

Băiatul, din Carolina de Sud, ar fi căzut într-o maşină industrială de tocat din fabrica de reciclare la care era angajat. 

În luna mai, apropiaţii săi au anunţat dispariţia subită a lui Duncan Alexander Burrell-Gordon, aceştia spunând că ultima dată fusese văzut la fabrica unde lucra, o unitate de recuperare şi reciclare industrială din Greer, Carolina de Sud, scrie CBS News.

În urma unor verificări, un medic legist a declarat că în jurul maşinii de tocat industriale la care lucra tânărul au fost găsite mai multe bucăţi de carne. După o serie de teste ADN, legistul a putut confirma că sângele se potriveşte cu ADN-ul părinţilor tânărului dat dispărut. 

De la momentul dispariţiei tânărului, și până când medicul legist a găsit rămăşiţele ar fi fost procesate în aparatul respectiv 30 de tone de plastic. 

Administraţia pentru Securitate şi Sănătate în Muncă investighează acum cazul pentru a stabili dacă au fost respectate toate normele privind siguranţa la locul de muncă. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button