112

Un fost militar în Afganistan a ameninţat cu pistolul echipajul SMURD care venise să-i salveze mama

 

Disperat când şi-a văzut mama în pericol de moarte, un bărbat din comuna argeşeană Bradu a ameninţat cu pistolul întreg echipajul SMURD care a răspuns solicitării înregistrate aseară la 112 pentru o femeie de 70 de ani ce intrase în stop cardio-respirator. 

Medicii nu s-au panicat şi au salvat pacienta, asta în timp ce fiul acesteia îi ameninţa că dacă moa­re femeia, mor şi ei. Potrivit curier.ro, bărbatul, cu multe misiuni în Af­­ganistan, le spunea paramedicilor că a omorât 100 de oa­meni şi că nu mai contează alte patru, dar el are o singu­ră mamă. De altfel, resuscitarea a fost făcu­tă sub ameninţare cu pistolul la tâmplă. Mai mult, iritat de sunetul staţiei pe care o foloseau paramedicii, bărbatul i-a ameninţat din nou cu moartea. 

Unul dintre medici a reuşit să sune la Poliţie, astfel că fiul pacientei a fost încătuşat. La verificări s-a constatat că arma nu e înregistrată, chiar având seria ştear­­să.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button