112

Un brașovean are interzis să se apropie de mama sa, după ce ar fi agresat-o fizic

Un brașovean are interzis să se apropie de mama sa, după ce ar fi agresat-o fizic. Polițiștii din cadrul Secției 1 efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, deschis pentru „violență în familie”.

„Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, în data de 27 martie 2023, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, şi-ar fi agresat fizic mama, acțiunea petrecându-se pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții în contradictoriu, în timp ce se aflau la locuința acesteia.

În baza probatoriului, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, situație în care au constatat că au fost îndeplinite condițiile de legalitate pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu. După emiterea ordinului, bărbatului agresiv i s-a adus la cunoștință restricțiile, anume acelea că trebuie să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță de 150 metri față de mama sa”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Un brașovean are interzis să se apropie de mama sa, după ce ar fi agresat-o fizic […]

Willy
1 an în urmă

Astea-s barbughisme, ce treaba avem noi ce se petrece in familii de genul celor ale lui barbughe putinitul?

1 an în urmă

[…] din cadrul Poliției Orașului Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de […]

Back to top button