112

Un brașovean a vrut la fosta sa concubină, dar a ajuns în Centrul de reținere și arestare preventivă

Un brașovean a vrut la fosta sa concubină, dar a ajuns în Centrul de reținere și arestare preventivă al Poliției. Agenții de la Secția 1 Brașov au cazul în lucru.


„La data de 22 februarie a.c., Poliția Brașov a fost sesizată de către o persoană care semnala faptul că fostul concubin a încălcat interdicțiile ordinului de protecție și i-a creat o stare de temere, prin amenințările pe care acesta i le-a adus.
Față de cele sesizate, polițiștii s-au deplasat de îndată la adresa menționată, unde au efectuat verificări care au dus la identificarea bărbatului reclamat, chiar lângă ușa imobilului aparținând persoanei vătămate”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile prevăzute şi dispuse prin ordinul de protecţie.
De asemenea, au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare