112

Un BMW X5 furat din Bulgaria, depistat la intrare în România

 

Un autoturism marca BMW X5 estimat la peste 22.000 de euro, care fusese semnalat ca fiind furat din Bulgaria a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, pe sensul de intrare în România.

Un tânăr de 27 de ani, din Satu Mare, s-a prezentat, sâmbătă noapte, la orele 22.00, la frontieră, la volanul autoturismul, care avea numere de înmatriculare de Franța. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră, s-a constatat că mașina figura a fi furată din Bulgaria, alerta fiind introdusă de autorităţile bulgare din luna decembrie 2014. Astfel, autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul poliției, până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză se fac cercetări pentru infracțiunea de tăinuire.

„Conducătorul auto, Ioan M. de 27 de ani, domiciliat pe raza jud. Satu Mare, a declarat că nu are cunoștinţă despre faptul că autoturismul este semnalat furat”, au explicat polițiștii de frontieră.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button