112

Un bărbat din județul Brașov și cei trei fii ai săi au fost condamnați pentru omor

Un bărbat din județul Brașov și cei trei fii ai săi au fost condamnați, ieri, pentru omor.
Bărbatul și unul dintre băieții săi au primit câte 10 ani de închisoare, un altul a primit 8 ani de închisoare, iar în cazul mezinului s-a dispus măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 2 ani. Sentința Tribunalului Brașov poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Cei patru au fost reținuți în 13 august 2023 și se află în arest preventiv.
Dacă sentința va rămâne definitivă, si vor avea de plătit daune morale de 165.000 de euro.
În cauză, s-a dispus confiscarea specială de la inculpaţi a celor patru topoare şi a celor două bare metalice ridicate cu ocazia cercetării la faţa locului. 

Victima, atacată cu topoare, nu a avut nicio șansă

Omorul a avut loc în vara anului trecut, în Săcele. Bărbatul avea 43 de ani, iar cel mai mic dintre fiii săi – 15 ani. Victima lor, un bărbat de 38 de ani, a fost ucisă pe o stradă din localitate, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.
Familia a spus la acea vreme că a cerut ajutor autorităților cu câteva ore înainte de tragedie. Nimeni nu ar fi luat atunci măsuri legale, iar neînțelegerile au degenerat în crimă.
Bărbatul de 38 de ani se întorcea acasă cu soția când ar fi fost atacat din nou de agresori și lovit cu topoare. Femeia a fugit să cheme ajutoare, însă soțul ei nu a putut fi salvat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Denisa
1 luna în urmă

Ce pedeapsă e asta? 10 ani pentru omor? Incredibil! Ne vor omorî țiganii ăștia pe toti! Vai de țara asta! Vizitați cu incredere Săcele!

Dan
Răspunde la  Denisa
1 luna în urmă

inainte va fute apoi omoara, ca asa e acolo

Back to top button