112

Ultima oră. Accident pe Ocolitoarea municipiului Brașov

Accident pe Ocolitoarea municipiului Brașov!

„La acest moment traficul rutier se desfășoară cu restrictii pe Varianta Ocolitiarea a municipiului Brașov – VO1K, pe sensul de mers către București, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă.


În accident a fost implicat un autovehicul, iar doi dintre ocupanții acestuia, conștienți, sunt evaluați din punct de vedere medical. 
La fața locului sunt directionate echipaje ale Poliției Rutiere și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă, urmând ca la finalizarea tuturor activităților să fie lămurite împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul.


Traficul rutier este blocat la acest moment pe sensul de mers către București, urmând a fi reluat după finizarea cercetărilor și îndepartarea vehiculului răsturnat de pe carosabil.
Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să adaptateze viteza de deplasare la condițiile de drum, să respecte semanlizarea rutieră existentă în zonă și să manifeste prudență în condus”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button