112

Ultima oră. Accident pe DN 1, în județul Brașov

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, pe DN 1, în județul Brașov.

„Cu putin timp în urmă a avut loc un accident rutier pe DN 1, la km 213+400, la intersecția cu DJ 104A (Băile Perșani), din județul Brașov, ca urmare a coliziunii între două autovehicule. La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele și circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Doi pasageri din ambele autoturisme au fost evaluați medical. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, rezultatul a fost 0. Circulația în zonă se desfășoară cu restricții, urmând a se relua imediat după finalizarea activităților de cercetare desfășurate la fata locului și de îndepărtare de pe carosabil a autovehiculelor avariate. Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să urmeze indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste prudență în condus”, a transmis IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button