112

Ultima oră. Accident pe DN 1 Brașov – Sibiu! Trafic blocat

Un accident rutier a avut loc, în această după-amiază, pe DN 1 Brașov – Sibiu, după cum atenționează participanții la trafic.
„Atenție accident coborâre Dealul Perșanului sens Sibiu! ATENȚIE COLOANA SPRE SENS  BRASOV PANA IN PERSANI”, a scris o membră a grupului INFO TRAFIC jud. BRASOV.

„E coloană de cel puțin 5 km”, a atenționat altă persoană. La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție și SMURD.

Update:

„Cu putin timp în urmă a avut loc un accident rutier pe DN1, între localitățile Perșani și Brașov, ca urmare a coliziunii între două autovehicule.
La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele și circumstanțele în care s-a produs accidentul.
Unul dintre ocupanți este evaluat medical.
Circulația în zonă se desfășoară alternativ la acest moment, urmând a se relua imediat după finalizarea activităților de cercetare desfășurate la fata locului și de îndepărtare de pe carosabil a autovehiculelor avariate.
Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să urmeze indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste prudență în condus”, a transmis IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button