112

Ultima oră. Accident cu victime, pe DN 1, în județul Brașov

Accident cu victime, pe DN 1, în județul Brașov!

„La acest moment traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe DN 1, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc în această dimineață, în localitatea Perșani. În accident sunt implicate 2 autovehicule și două persoane, conștiente, sunt evaluate din punct de vedere medical. La fața locului au fost direcționați polițiștii rutieri, din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în trafic și să respecte semnalizarea rutieră și dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă. Traficul rutier se desfășoară la acest moment alternativ, pe un singur sens de mers, urmând a fi reluat în integralitate după finalizarea cercetărilor și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil”, a informat IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button