112

Ultima oră. Accident cu cinci victime, pe DN 1, în județul Brașov

Accident cu cinci victime, pe DN 1, în județul Brașov!

„La acest moment traficul rutier este blocat pe DN1, în zona localității Predeal, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă.
În accident sunt implicate 3 autovehicule și în urma coliziunii dintre acestea, 5 persoane, ocupanți în autovehicule, beneficiază de sprijin medical.
La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.


Din cauza poziției vehiculelelor, circulația rutieră este blocată la acest moment, drept pentru care traficul rutier urmează a fi reluat de îndată ce va fi posibil, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.
Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să respecte semnalizarea rutieră”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button