112

Trei dintre cei 15 răniți în explozia de la Dedeman sunt în stare gravă. Prognostic incert în cazul unuia dintre ei

Trei dintre cei 15 răniți în explozia de la magazinul Dedeman din Botoșani sunt în continuare în stare gravă, după cum a anunțat, astăzi, Ministerul Sănătății. În cazul unuia dintre cei trei pacienți, care este și intubat, prognosticul este incert.

„Situaţia pacienţilor după explozia care a avut loc la un centru comercial din municipiul Botoşani

11 IUNIE 2024

Numărul de victime identificate: 15

  • Cei 3 pacienţi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Spiridon din Iaşi: – doi pacienţi sunt stabili, cu evoluţie favorabilă, iar al treilea este intubat cu prognostic incert.
  • Cei 2 pacienţi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca) sunt în continuare în stare gravă. Unul dintre pacienţi a fost detubat.
  • Cei 2 pacienţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă «Mavromati» Botoşani au stare generală bună, iar evoluţia este favorabilă. Unul dintre ei va fi externat în cursul zilei de astăzi.
    Pacienţi externaţi: 8, din Spitalul Judeţean de Urgenţă «Mavromati» Botoşani”, a anunțat Ministerul Sănătății.

Amintim, explozia de la magazinul Dedeman din Botoșani a avut loc în dimineața de 7 iunie, fiind surprinsă de camere de supraveghere din zonă. Inițial, autoritățile au anunțat că 13 persoane au fost rănite în explozie, dar numărul lor a crescut la 15.

Vezi și: Momentul exploziei de la Dedeman a fost filmat (video) și Dedeman, reacție după explozia soldată cu 13 răniți


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button