112

TIR-uri scăpate de sub control, pe DN 1, în județul Brașov

TIR-uri scăpate de sub control, pe DN 1, în județul Brașov…

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 Predeal-Brașov, în zona localității Timișu de Sus, județul Brașov, remorca unui autotren s-a răsturnat într-un șanț, evenimentul rutier nefiind soldat cu persoane rănite.

Traficul a fost blocat pe sensul de mers către București, circulându-se alternativ pe celălalt fir. În cursul dimineții, se va bloca total circulația pentru o scurtă perioadă de timp pentru a permite extragerea remorcii și punerea sa pe roți.

Un alt TIR (foto) a fost implicat într-un eveniment rutier, între Perșani și Vlădeni. Conform INFO TRAFIC jud. BRASOV, traficul este blocat pe sensul spre Codlea.

Conform autirităților, la km 205, un autotren a acroșat parapetul lateral în curbă și s-a răsturnat pe prima bandă din două, pe sens. Se circulă ingreunat pe banda de viteză. Se acționează cu nisip pentru combaterea scurgerii de combustibil pe carosabil.

Se circulă pe prima bandă pe urcare, pe coborâre se circulă normal.

Update:

„În această dimineață, în jurul orei 09.00, a avut loc un accident rutier pe DN1, la km 205+50, în zona localității Perșani, din județul Brașov, în care a fost implicat un ansamblu de vehicule, care s-a răsturnat pe banda a doua a sensului de mers spre municipiul Brasov. La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele și circumstanțele în care s-a produs accidentul, care s-a soldat doar cu pagube materiale. Circulația în zonă se desfășoară cu restricții, urmând a se relua imediat după îndepărtarea ansamblului de vehicule de pe carosabila. Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să urmeze indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste prudență în condus”, a informat IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button