112

Tineri filmați în timp ce se agresau, în fața unui club, în județul Brașov

Polițiștii au demarat cercetări după ce au fost informați cu privire la faptul că mai mulți tineri s-ar agresa, în fața unui club din Făgăraș, județul Brașov. Sesizarea a fost înregistrată în noaptea de 23 spre 24 septembrie. Tinerii găsiți la fața locului au negat că ar fi avut loc vreun conflict, dar imaginile surprinse de camerele de supraveghere îi contrazic.

„La data de 23/24 septembrie a.c., un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș s-a deplasat în zona unui club de pe strada Republicii, din localitate, unde un grup de tineri se afla în apropierea sediului Primăriei Făgăraș. Din cele constatate de polițiști la acel moment, nu a rezultat că între membrii grupului ar fi avut loc o stare conflictuală. Mai mult, în cadrul discuțiilor purtate cu persoanele prezente, acestea au negat că ar fi avut loc vreo agresiune fizică sau vreo abatere de la regulile de conviețuire socială. În continuare, polițiștii au rămas la fața locului până la dispersarea tuturor persoanelor, intervenția finalizându-se fără niciun fel de incident.

Ulterior, polițiștii au ridicat înregistrările video ale camerelor de supravechere din zonă, situație în care au constatat că, în grupul de tineri, câțiva dintre aceștia s-ar fi manifestat agresiv fizic, aspecte ce ar fi avut loc înainte de sosirea echipajelor de poliție.

Pe baza celor constatate, Politiei Municipiului Făgăraș s-a sesizat din oficiu cu privire la posibilitatea existenței unei agresiuni și au efectuat cercetări ce au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea acestui act”, au explicat reprezentanții IPJ Brașov.

„Dintre cei implicați, nicio persoană nu și-a exprimat, până la acest moment, intenția de a formula plângere în cauză. Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, a adăugat IPJ Brașov. Potrivit observatornews.ro, liceenii s-ar fi luat la ceartă și chiar la bătaie din cauza banilor strânşi pentru balul bobocilor. Adolescenţii au ieşit de la petrecerea organizată în clubul aflat în faţa primăriei şi au început să se agreseze. Localnicii din zonă au chemat poliţia locală, iar agenţii nu chemat în sprijini polițiștii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button