112

Tineri care se întorceau de la o petrecere, duși cu forța într-o locuință din județul Brașov și agresați

Doi tineri care se întorceau de la o petrecere au fost duși într-o locuință din județul Brașov și bătuți. Unul dintre ei, pare-se ținta principală a agresorilor, a fost supus unor tratamente umilitoare.
Polițiștii din cadrul Secței de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări. Suspecții în caz au fost reținuți pentru 24 de ore. Tinerii agresați au 17, respectiv 18 ani.

„În baza unei sesizării primite la data de 10 aprilie, polițiștii au efectuat cercetări în dosarul de cercetare penală pe care l-au constituit, în care au stabilit până la acest moment că, la data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, doi tineri, din localitatea Cața, județul Brașov, ar fi fost interceptați pe stradă de alte trei persoane, în timp ce se întorceau de la o petrecere.

Una dintre cele două persoane interceptate a fost lovită de cei trei, apoi a fost dusă într-o locuință din apropiere, proprietatea unui alt bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor, unde a fost supusă la tratamente umilitoare și de natură a-i produce leziuni (n.r. spre exemplu, să mănânce sticlă). Tot în acea locuință a ajuns și cealalt tânăr, de 18 ani, care însoțea victima, acesta fiind la rândul său lovit și amenințat de o singură persoană din grup, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor patru persoane, cu vârste între 18 și 32 de ani. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunerea de arestare preventivă. Cei patru agresori au realizat și un filmuleț, care a ajuns în mâinile anchetatorilor (vezi aici o parte din video).
Se continuă cercetările pentru „lovire sau alte violențe” și „lipsire de libertate în mod ilegal”, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Remus
1 an în urmă

E clara treaba! Rromania usr-ista, globalista și atee ne-a făcut praf! Viitorul copiilor și nepoților noștri e compromis. Vor trai intr-o tara de hoți, tâlhari și infractori violenți!

Barbu Gh.
Răspunde la  Remus
1 an în urmă

Koaie, ce are ateismul cu progresismul haștagist?

Back to top button