112

Timp de 2 zile, o tânără a fost violată și bătută de mai mulți indivizi

 

O tânără de 22 de ani a fost bătută și violată de mai mulți inși, timp de două zile, într-un apartament din Constanța, după cum le-a povestit anchetatorilor, ieri. Tânăra a mers în orașul de la malul mării, ca să se vadă cu un bărbat cunoscut pe Facebook, decizie pe care a ajuns s-o regrete amarnic.

Fata a fost sechestrată de individ în apartament, apoi a fost agresată sexual și bătută de câțiva prieteni de-ai acestuia. Ea le-a spus polițiltilor că, ieri, pe când rămăsese cu doi bărbați în locuință, a reușit să iasă pe balcon și să sară pe acoperișul unui balcan de la etajul 2. De acolo, ea a fost ajutată de niște oameni să intre în casă, fiind anunțată apoi Poliția.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Conform presei centrale, polițiștii Biroului Investigații Criminale de la Poliția municipiului Constanța au identificat patru tineri în acest caz, toți din județul Constanța. Ei sunt suspectați că au participat la comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate și viol.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button