112

Tentativă la omor la o grădiniță din Brașov. Se apropie sentința

O tentativă la omor a avut loc în primăvară, la o grădiniță din Brașov. O tânără a fost atacată cu cuțitul la grădinița frecventată de copilul ei. Atacatorul a fost chiar soțul victimei. Bărbatul își așteaptă acum sentința.

Tentativa la omor

Tânăra de 26 de ani a fost atacată cu cuțitul în data de 19 aprilie. Femeia tocmai își lăsase fetița la o grădiniță din Brașov, unde era înscrisă micuța.

„În momentul în care victima a ieşit pe uşa grădiniţei a atacat-o cu acel cuţit, i-a aplicat multiple lovituri în zona gâtului până când lama cuţitului s-a rupt. Ulterior, a plecat de la faţa locului, iar victima, fiind vătămată grav, s-a întors, a făcut câţiva paşi în interiorul grădiniţei, strigându-şi copilul pe nume, după care a căzut în holul de la intrare”, a explicat, la acea vreme, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Claudiu Sandu.
Deși prins de anchetatori, suspectul în caz nu a fost dus la audieri imediat, deoarece și el a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce și-a provocat răni tot cu un cuțit, pare-se cu gândul de a se sinucide. Spre deosebire de soția sa, el a fost, totuși, în afara oricărui pericol din punct de vedere medical.
Potrivit cunoscuților, cei doi erau în divorț și se certau pe copil. „Erau în divorț ei, și ea a lăsat copilul și el a urmărit-o. Am auzit un strigăt, dar am crezut că e un copil, e tragic”, a declarat o femeie, pentru stirileprotv.ro.
O altă cunoscută a cuplului a scris pe rețelele de socializare că era acolo când și-a dus ea fetița la grădiniță și că acesta i-a zâmbit, astfel că nu a dat nimic de bănuit. „Deci el era acolo, când am dus fetița și m-a salutat zâmbind”, a povestit brașoveanca.

Atacatorul și-a provocat și lui o rană superficială la nivelul gâtului


După ce a comis atacul sângeros, bărbatul de 33 de ani a fugit acasă (n.r. grădinița neavând paznic), unde și-a provocat răni.
„S-a încuiat în casă și a încercat, la rândul lui, să se sinucidă, încercare care a eșuat. A fost identificat de organele de poliție în acel apartamenmt, în stare de inconștiență. Transportat la spital, a fost echilibrat și chiar s-a putut discuta cu el”, a mai declarat prim-procurorul.
„(…) s-a automutilat cu o plagă superficială la nivelul gâtului, care nu-i punea viaţa în pericol”, a informat Steluța Coțiu, director medical Ambulanța Brașov, pentru observatornews.ro.
Victima atacului a fost resuscitată la grădiniță, apoi a fost transportată la spital în stare critică, unde a intrat în operație.
Cei doi s-au căsătorit după ce tânăra a rămas însărcinată. Nu au avut o poveste de dragoste liniștită, ci presărată cu jigniri, loviri şi ameninţări cu moartea. Certurile porneau, spun părinţii tinerei, de la faptul că bărbatul era dependent de jocuri de noroc şi bea. Culmea, tot el ar fi intentat şi divorţul, vara trecută.

Din nefericire, deși fusese amenințată cu moartea, tânăra nu a luat în serios vorbele soțului. Ea nu a depus plângere la poliție, astfel că nu a fost emis ordin de protecție. Astfel, individul a putut să o urmărească și să o atace.

vezi și:

BRAȘOV. Bărbatul care și-a atacat soția cu cuțitul, la grădinița copilului lor, a fost arestat preventiv


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] acuzat de tentativă la omor a formulat contestație. Menționăm că acesta beneficiază de prezumția de nevinovăție. Vom […]

1 an în urmă

[…] Tentativă la omor la o grădiniță din Brașov. Se apropie sentința […]

Back to top button