112

Tânărul din județul Brașov care și-a ucis părinții a consumat etnobotanice. „Am petrecut cu satana la masă!”

Tânărul din Săcele, județul Brașov, care și-a ucis părinții ar fi consumat o țigară cu etnobotanice, înainte de dublul omor. El le-a declarat acest lucru, astăzi, anchetatorilor, conform stirileprotv.ro. Tânărul de 24 de ani a spus că nu își amintește cum a comis groaznicele fapte. Astăzi, Tribunalul Brașov a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului.

„Am petrecut cu satana la masă!”, a spus tânărul, la ieșire de la Tribunal, fiind plin de regret pentru cele comise. Viorel lucra ca bucătar în Franța și se întorsese acasă, în Săcele – județul Brașov, pentru o vacanță de câteva zile. La 16 ani ar fi folosit prima dată droguri, iar marți a căzut pradă tentației de a consuma din nou substanțe interzise, care i-ar fi luat mințile pentru câteva ore, timp în care și-a ucis părinții cu un cuțit. Vezi și: Tânărul din județul Brașov care și-a ucis părinții a fost arestat preventiv


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button