112

Tânăr ucis de un rechin, sub privirile îngrozite ale turiștilor, în Egipt (video)

Tânăr ucis de un rechin în Egipt…

Un cetățean rus a murit astăzi, după ce a fost atacat de rechin în Marea Roșie, în largul coastei Hurghada din Egipt, informează consulul general al Federației Ruse la Hurghada, Viktor Voropaev, relatează TASS. Atacul a avut loc sub privirile îngrozite ale unor turiști. O barcă s-a apropiat de zona atacului, însă a fost prea târziu pentru tânărul de 23-24 de ani. Acesta a fost filmat luptându-se zadarnic cu rechinul, pentru a ajunge la țărm (video și aici). Potrivit thedailybeast.com, iubita tânărului ar fi reușit să iasă la timp din apă.


Potrivit lui Voropaev, „în jurul orei locale 15:00 în zona plajei orașului Dream Beach (situat aproximativ în partea centrală a Hurghada a existat un atac de rechin, care a dus la uciderea rusului Popov V. Y., născut în 1999”.

Diplomatul rus a menționat că decedatul nu era turist, ci locuia permanent în Egipt. El a subliniat, de asemenea, că Dream Beach este o proprietate municipală și nu aparține niciunui hotel anume.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button