112

Tânăr în stare critică după o săritură la piscină

Un tânăr a fost dus la spital în stare foarte gravă după o săritură la piscină.

Tânărul de 21 de ani a fost internat la Secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, după ce a sărit într-o piscină şi s-a accidentat.


Pacientul în vârstă de 21 ani a fost adus la UPU în stare foarte gravă, cu multiple traumatisme în urma căderii/plonjării în bazin/piscină şi stop cardio-respirator resuscitat la faţa locului. A fost diagnosticat cu traumatisme severe şi internat în secţia Anestezie Terapie Intensivă, fiind în continuare în stare foarte gravă, intubat, ventilat mecanic, sub monitorizare şi tratament de specialitate“, a explicat purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todăriţă.

Incidentul a avut loc la petrecerea prin care au fost aniversați 30 de ani ai clubului Crazy Bike MC Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro.


Mai mulți invitați la petrecere au sărit în piscină, iar unul dintre ei s-a lovit în zona capului. A fost scos din apă imediat, i-a fost acordat primul ajutor de catre personalul medical prezent și a fost transportat la spital, unde se află internat în acest moment. Suntem în strânsă legătură cu reprezentanții spitalului în ceea ce privește starea de sănătate a tânărului”, a spus Andy Fazekas, pentru sursa citată.

Vezi și: Brașovul, printre cele mai scumpe orașe din țară când vine vorba despre intrarea la piscină, într-un top al…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button